Zoeken
  • Darnell Rozenblad

Behind the Scenes (Champion Shoot)

Ik krijg vaak de vraag waar en hoe ik mijn locaties kies voor mijn photoshoots. Er is niet 1 antwoord eigenlijk, maar over het algemeen ben ik altijd wel locaties aan het scouten. Of ik nou in de auto zit, of door mijn instagram tijdlijn scrol of gewoon toevallig zoals deze shoot 5 minuten lopen is van mijn huis.

Persoonlijk vind ik het altijd een leuke uitdaging om een locatie voor een photoshoot te kiezen die duidelijk bereikbaar is voor mensen, maar nog niet via een bepaalde hoek in beeld is geweest.


Ook ligt het aan het product wat ik schiet hoe groot iets is en hoe opvallend. In dit geval is ging het om de Champion jas die duidelijk de hoofdrol heeft. Dus dan hou ik de achtergrond rustig en probeer ik kwa kleur ook aan te sluiten.


Ga naar het BFF Lookbook of neem contact op via rozenbladphotography@gmail.com

13 keer bekeken

© 2009 BY D.ROZENBLAD  |  EMAIL ROZENBLADPHOTOGRAPHY@GMAIL.COM  |  ROZENBLADPHOTOGRAPHY IS PART OF 2IMAGINARY

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • behance-xxl